Diet? – Nej tack!

 
God morgon alla glada!
Nu när jag har barnen varannan vecka efter separationen med barnens far så har jag bara möjlighet att träna på gymmet under mina barnfria veckor. Igår var jag på gymmet efter jobbet och det kändes som en evighet sedan sist. 
 
 
 
Det bästa igår var att jag hade möjlighet att smita lite tidigare från jobbet då jag tränade i en timme och hann hem med en buss tidigare än planerat. En hel timme extra gjorde verkligen min kväll då jag inte behövde stressa innan svenska hollywoodfruar började på TV. Så underbart!
 
 
Men tyvärr så åkte en godispåse fram på kvällen och då kände jag mig liksom inte så nyttig längre. Fast det var verkligen något jag behövde för jag var sjukt sugen på godis hela dagen igår och det händer inte ofta annars. Jag skulle aldrig klara av att gå på någon diet heller för då skulle jag bli galen. Istället äter jag det som jag är sugen på i måttliga mängder och det mår jag bäst av i själen.
 
Nu ska jag ta vara på den här dagen men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vill man äta onyttigt så ska man göra det direkt efter träningen. Förstår att det låter helt sjukt men då lagrar inte kroppen fett utan den suger bara åt sig all näring 🙂 Så kanske kombinera godiset med något nyttigt så kroppen får i sig den näringen den behöver för att bygga upp musklerna igen ;D

  2. Klart man måste unna sig… Kör ju den här tränings-kost grejen nu men är mest för att kickstarta lite.. Kommer ALDRIG hålla i längden för mig… Dock måste jag bryta sötsuget som det är nu… 😉

  3. Skulle aldrig greja en diet 🙂 men sötsuget vill jag få bort allt går om man planerar o ändrar lite:) kramar o du kan alltid köra hemma pass de veckor du har kidsen:)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan