Jag vill ha kaktusar!

Kaktustrenden har verkligen fallit mig i smaken men på grund av flytten har jag avvaktat att köpa hem några stycken.
 
 
 
 
Men efter nyår när julpyntet är bortplockat funderar jag på att köpa hem några kaktusar för att fira det nya året. Då funderar jag på att skaffa mig tre stycken med vita krukor som ni ser på bilden. Kaktusar är verkligen lättskötta blommor och det passar verkligen mig som alltid glömmer bort att vattna mina blommor. Det är liksom ett mirakel att mina två blommor som finns i mitt vardagsrum fortfarande lever :-D. 
 
Äger ni några kaktusar?
 
 
/PUSS
 

37 comments / Add your comment below

  1. Känner precis tvärtom, haha. Håller absolut med om att de är fina som fanken, men jag har gjort mig illa på taggarna allt för många gånger för att våga ta in en här hemma. Men lycka till med dina kaktusar! 🙂

  2. blev nåt märkligt när jag ska kommentera, två inlägg kom efter varandra så vet inte vilket kommentaren kommer under 😛
    men kaktusar har jag också funderat på, MEN jag dödar alla blommor typ 😛
    sv: inte jag som vikit dem, bara tagit fotot 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan