Personlig

Mathias Holmgren

God morgon alla glada!
Det är verkligen roligt att kolla in gamla bilder och den här bilden hade jag typ glömt bort att jag hade. Synd bara att bilden blev så suddig men annars blev bilden helt okej.
 
 
För er som inte vet vem killen är på bilden så är det Mathias Holmgren som har bland annat varit med i dokusåpan Fame Factory år 2002. Han har även varit sångare i dansbandet Barbados efter Magnus Carlsson samt varit med i Melodifestivalen två gånger med mera.
 
När den här bilden togs för 2 eller 3 år sedan uppträdde han på Birka Cruises och eftersom han verkar vara en så mysig person ville jag prata lite med honom och självklart göra en selfies på oss tillsammans :-D. Han är verkligen supermysig person och jag blev verkligen glad av att se denna bild då det väckte några roliga gamla minnen. 
 
Nu ska jag återgå här men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS