Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vårfint i köket

Nu har jag gjort det lite vårfint i köket.

Har två nya löpare från H&M Home som har kommit på plats. Visade för er mina nyheter till hemmet i förra inlägget. Vädret är som sagt helt underbart och dessa vårkänslor ökar till max. 

 

 

Nu fattas det bara färska blommor men det får jag köpa hem en annan gång. 

 

 

Brickan i svart trä kommer också ifrån H&M Home och passar perfekt på köksbordet. 

 

 

I lördags tog jag och sonen en promenad till Lidl. Där hittade jag fina saker till hemmet och köpte då hem tre hyllor. Det var tre stycken vita, fyrkantiga hyllor i olika storlekar. Har ännu inte bestämt mig om vart dom ska vara. Många av mina väggar är i betong men ska fundera lite till. 

 

 

Jag har även lyckats att få upp en taklampa i hallen. Herregud vad jag har bråkat med den för det var omöjligt med upphängningen. Men till slut så lyckades jag med min envishet. Annars har helgen varit lugn och har ätit väldigt mycket gott. Nu är det slut på denna helg och en ny arbetsvecka har jag framför mig.

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste! 

 

//PUSS

15 comments / Add your comment below

  1. så vårfräscht du gjort i köket, så kul att förändra , själv skulle jag olja in vårat köksbord i helgen men tyvärr måste jag bära ut bordet i garaget för det är för stark att andas in så typiskt 🙂 kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan