Vardag

Utflykter och söta kaniner

I måndags som var den första semesterdagen för min del.

Dottern var med sina kompisar medan sonen var med sin mamma. Då cyklade vi ner mot torget och kikade runt. Stannade självklart nere vid hamnen där vi beställde oss en varsin glass. Det var blåsigt men inte just där vi satt och det var verkligen tur. 

 

 

Sonen valde en mjukglass med choklad topping medan jag valde en neutral. Älskar annars lakrits strössel på mjukglass men kände inte för det den här gången.

 

 

Vi gick ut med kaninerna som hade premiär med sina nya selen.

 

 

Kaninerna älskade det och dom fick skutta runt en stund på gräsmattan utanför oss.

 

 

Men lite senare på kvällen fick jag och sonen för oss att cykla ner till hembygdsgården. Där hade det kommit en massa kaninungar. Vi kan verkligen inte få nog av kaniner och herregud så söta dom var.

 

 

Haha jag diggar verkligen den här bilden när den ena kaninen sitter ovanpå den andra.

 

 

Sonen plockade gräs till kaninerna som dom uppskattade.

 

 

Så himla söta och ni kan gissa på hur sugen jag blev på att ta hem en.

Ja det blev flera utflykter på en och samma dag. Igår regnade det nästan hela dagen så då gjorde det inget att vi missade lite. Hade ändå en hel del att göra inför resan idag till Stockholm. Packa, städa, hemmafix och allt runt omkring. Men idag blir det sista svängen och sedan åker vi. Jag ska få åka hem! Ja till Täby där jag är uppväxt och ifrån hålan som jag avskyr. Detta får jag dela med mig med mina barn och mina allra käraste. Jobbigt att det inte är permanent men tyvärr är livet som det är. Viktigaste är att det finns möjlighet för miljöombyte emellan åt och idag är det äntligen dags.

Önskar er alla en underbar dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥ 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Topp / Shorts / Skor / Örhängen / Hårspänne