Vardag

Mor och dotter tid

 
 
Igår hade jag och min dotter egen tid eftersom lilleman var med sin far. De ska till tandläkaren idag på morgonen och då ville barnens far ha honom hos sig över natten.
 
 
 
 
Efter att jag hade hämtat  tösen på fritids cyklade vi ner på stan för att hämta ut några paket samt besökte en inredningsbutik. Solen sken och vädret var helt underbart då vi bestämde oss för att äta på en uteservering. Det kändes skönt att för en gångs skull slippa laga mat och framför allt disken. 
 
 
 
 
 
Tösen valde pannkakor och jag kyckling med tzatziki och klyftpotatis. Det var jättegott och riktigt mysigt att sitta där i solen. Dock ville inte tösen vara med på bild så hon försökte gömma sig haha.
 
 
 
 
 
 
Efter maten tog vi oss till hamnen där vi köpte oss en varsin glass till efterrätt. Jag var mätt efter maten då det räckte för mig med en liten mjukglass medan tösen valde en stor med marshmallows.
 
 
 
 
 
 Hennes glass såg sjukt god ut. Vi satt där ett tag och småpratade tills vi fick syn på några vi känner.
 
 
 
 
 
Det var några gemensamma vänner till mig och barnens far som också var sugna på glass och tösen älskar deras hundar. Jag fick även till en klockren bild på ena vovven som ni ser på bilden ovanför med tungan. Alltid lika underbart att få smaka lite glass av sin matte haha.
 
 
 
 
 
Efter att tösen hade fått gosa med hundarna en bra stund medan jag pratade med vännerna cyklade vi hemåt mätta och belåtna. Kvällen avslutades i soffan framför TV:n och herregud så trötta vi var.  Att slippa matlagning och disk är verkligen vardagslyx enligt mig. 
 
 
//PUSS