Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Som att dra en lott

Vackra Örebro

Jag hittade den här bilden från minnesdagboken på telefonen. Det måste ha varit två eller tre år sedan jag fotograferade denna bild. Området runt Örebro slott är så vackert och på ena sidan finns det körsbärsträd.

 

 

Behöver ledighet

Nu längtar jag till ledighet för det behöver min kropp. Semesterperioderna närmar sig och som tidigare år har jag delat upp min semester i tre delar över sommaren. Hoppas bara inte att jag har lyckats plocka ut sommarens allra regnigaste perioder. Att välja ut semester är som att dra en lott och har ännu inte planerat in något speciellt. Men ska skriva ner en lista på saker som jag vill göra i sommar och det får jag dela med mig i ett annat inlägg.

Kom nyss hem från en långpromenad efter jobbet och blev helt överhettad. Imorgon ska det bli lika varmt men även regn på det. Kan tänka mig att det kommer bli väldigt kvavt så en regnjacka blir inte tänkbart. För då skulle jag svettas ihjäl eftersom regnjackor suger sig fast på kroppen. Men det positiva med den här veckan är att det är en röd dag på torsdag. Så härligt och det är aldrig fel med en kortare arbetsvecka. Jobbar dock på fredag men sedan blir det helg igen.

 

//PUSS

 

 

8 comments / Add your comment below

  1. Håller med, att välja semester är som ett lotteri haha! 😀 Förhoppningsvis har vi båda lyckats pricka in veckor med bra väder! Kram

  2. Sommaren är här, med värmen och med kvavt innan regnet. Jag njuter för fullt av grönskan. Och jag får också njuta av kortvecka på jobbet denna vecka.

  3. va skönt det är dax snart . regnat i massor här idag så hoppas regnälskarna är glad för nu får det sluta
    så vackert

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan