Inspiration, Mode

Snygga sov-set

” Inlägget innehåller affiliatelänkar ”

 

Det här med nattkläder är verkligen individuellt.

En del föredrar pyjamas, en del föredrar nattlinnen och en del föredrar att sova helt nakna. Jag personligen sover oftast i linne och trosor men ibland vill jag även ha på mig ett par shorts. Därför föredrar jag set som består av linne med shorts och nu har jag hittat en favorit. Materialet är i stickad siden och gillar speciellt den söta dekorativa spetsen på linnets halsringning och runt benöppningen på shortsen. Skulle mer än gärna vilja ha denna sov-set i båda färgerna som finns.

Länkar hittar ni under kollaget som leder dig direkt till vardera plagg. 

 

Linnet finns här <— och shortsen finns här <—

 

Just nu är det 40% rabatt på dessa snyggingar och jag funderar på att kanske slå till!

 

//PUSS