Personlig, Shopping, Skönhet, Tips

Skönhetsprodukter med gåva på köpet

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

 

Nya behövliga skönhetsprodukter

 

Jag behövde köpa hem nya produkter som duschtvål, bodylotion och schampo. Vid köp av över 300 kronor fick jag två stycken Facial Cooling Globes gratis på köpet. Har länge velat ha sådana och därför var det ett bra erbjudande för mig. För att komma upp till 300 kronor så passade jag på att köpa lite mer som snart ändå kommer behövas.

 

 

Facial Cooling Globes används genom att försiktigt rulla dom över huden så får man en lugnande ansiktsmassage. Det ska ge en fräsch lyster som lugnar och lindrar svullnad. Just nu förvarar jag dom i kylen. Kolla hur fint dom glittrar och det är så fint att se. Just nu fanns dom inte kvar på hemsidan men hittade dom på en annan hemsida som dessutom hade rea.

 

Ni hittar dom här <—

 

 

Det blev även en body mist och en ansiktsmist. Nu ska jag berätta lite mer om vardera produkt och alla produkter är länkade till Nordicfeel fast direkt till produkten. Så då slipper ni leta efter dom på hela hemsidan.

 

 

En duschtvål från BubbleT med doften Peach & Raspberry Smoothie doftar helt magiskt. Ni hittar duschtvålen här <—

 

Två produkter från I Love som blev en body butter med doften Glazed Raspberry och en matchande body mist. Doftar också helt magiskt.  Ni hittar body butter här <— och body mist här <—

 

 

En ansiktsmist från Linda Johansen Skincare som innehåller rosenvatten. Det balanserar torr, känslig och oljig hud samt svalkar och lugnar en sommardag. Kan användas under eller över smink och innan serum. Ett billigt schampo från Schwarzkopf Gliss Supreme Length i en större flaska.

 

Ni hittar denna ansiktsmist här <— och schampot här <—

 

 

 

Jag är så nöjd med dessa skönhetsprodukter och älskar när det doftar magiskt.

 

 

//PUSS