Sista jobbveckan

Måndag morgon och sista veckan!

Alltså det här är min sista jobbvecka när jag bor i min nuvarande lägenhet. Nästa vecka börjar min semester och då är det sista veckan innan jag flyttar. Helt galet! Men nu ska jag inte bara skriva om min flytt utan nu blir det några tillbakablickar från helgen som var.

 

 

I fredags var det riktigt varmt ute och då passade jag på att cykla ner till sjön på kvällen. Tog mig ett kvällsdopp och det var helt magiskt. Kanske var det årets sista dopp i Vättern? Hoppas att värmen håller i sig för jag vill gärna hinna badda mera. 

 

 

Medan jag packade gjorde min dotter hemgjord glass. Det blev riktigt gott och hon är så duktig på det hon gör.

 

 

Nostalgi

Alltså jag hittade mina gamla kassettband och snacka om nostalgi. Dom här måste jag spara för det är inte varje dag man ser kassettband. 

 

 

Haha Corona har varit min idol förr i tiden.

 

 

Jag hade verkligen inget liv när jag var ett litet barn. Kolla dessa kassettband som jag skapade helt själv!

 

 

Haha jag undrar hur jag lyckades med dessa idéer? 

 

 

Hittade även något annat roligt som blev perfekt till fotografering. Ska visa vad jag gjorde i ett annat inlägg.

 

 

Så det blev inte bara packning i helgen utan jag hann även med annat. Men nu är det dags för en ny vecka som förmodligen kommer att rusa iväg. Kommer att träffa kollegor som är tillbaka från sina semestrar och jag är inte avundsjuk på dom. För jag har mitt kvar haha.

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

13 comments / Add your comment below

 1. Så härligt det ser ut! Hoppas du får en fin start på veckan nu och skönt att semestern närmar sig! Jag börjar jobba igen idag 😁 Kramar 💖

 2. Det är alltid roligt att hitta saker som man sparat sedan man var barn eller ung. Jag gör också sista veckan nu och går på semester nästa vecka. Det ska bli skönt. Vad duktig din dotter är på att göra glass. Kram.

 3. Det är så himla härligt att sitta ute vid vattnet när det är sol och varmt ☀️ Så lugnande. Hoppas att du får en jättebra måndagskväll fina du, kram!

 4. Vi får hoppas det blir fler dopp i sjön=)
  Härligt att du har din semester kvar.
  Trevligt att titta tillbaka och spara gamla kasettband=)
  Jag spelade ofta in och mixade låtar.
  Godkväll <3
  Kram

 5. Hoppas sista v blir till belåtenhet och angenäm, se till att få till fler mysiga och sköna dopp under sem. Hoppas dgn vart bra, kram, 😇👍🤗..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan