Mer än bara en namnskylt

Vadå för namnskylt?

Det började med att min namnskylt på jobbet försvann då jag fick beställa en ny. Alltså en sådan där namnskylt med militärklämma där mitt förnamn och yrkestitel är ingraverat. Hoppas att ni förstår vad jag menar? Jag googlade först runt på nätet och hittade då vårdväskan.se som säljer jätte mycket fina personliga tillbehör för vårdpersonal.

 

 

Behövde även andra vårdtillbehör!

Kom även på att jag behöver en ny nyckelband till jobbnycklarna eftersom min nuvarande är helt utsliten och ser inte så fräsch ut. Då hittade jag istället en nyckelkedja i min smak som även är lätt att rengöra. Mycket smidigare samt mycket mer hygieniskt i längden.

 

Kampanjen fick mig att vilja ha mer!

Rosa bandet har just nu en kampanj hos vårdväskan.se då dom säljer tillfälligt en massa fina rosa saker och självklart kikade jag in hela kollektionen. Ville ha hur mycket som helst men bestämde mig för att beställa det mest nödvändiga. Bra jobbat av mig haha!

 

 

Tillslut blev det!

Som då blev en rosa pennficka till mina pennor som annars alltid ligger löst i fickan på jobbet och en undersköterska brosch. Jag har liksom tidigare varken haft lust eller energi med att satsa på tillbehör till mitt jobb men den här gången var det riktigt roligt. 

 

 

Är riktigt nöjd med mina nyheter och kommer garanterat beställa därifrån igen. Min namnskylt har ännu inte kommit hem och därför har jag ingen bild på den. Men återkommer så fort den har kommit.

 

//PUSS 

10 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.