Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Julinredning hos Mio

Vill ha julfint

Helt ärligt så är jag redan sugen på att börja julpynta. Iallafall att sätta upp lite belysning. Men ska kanske få upp några ljusslingor i helgen på balkongen. Det vore väldigt mysigt nu när det är så mörkt. 

 

 

Julinredning hos Mio

Mio har fått in så mycket fin julinredning. Har plockat ut några favoriter som gärna får flytta hem till mig tills det är dags att pynta. Fastnade först för tomten, sedan hittade jag en snögubbe, änglar, julstjärnor och söta glöggmuggar i glas. Höll på att missa julgranen i trä och det här är bara några av mina favoriter.

Idag är jag ännu tröttare än igår och ska bara ta det lugnt ikväll. Har varit sugen på varma mackor hela dagen och ska strax göra iordning det. Det får bli tv-mys även denna kväll och ska försöka att komma i säng tidigt.

Men önskar er alla en mysig tisdagkväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

8 comments / Add your comment below

  1. Fina julsaker från mio! Vill inte ha jul än så jag väntar med att köpa julsaker några veckor 🙂 Hoppas du haft en fin tisdag trots trötthet! KRAM!

  2. Jättemysigt att vara redo för julpynt redan! Jag är så fundamentalt jättetråkig och har sällan några pynt… alls. Men jag kanske skulle ta och fixa det i år 😀

  3. Har också kollat in Mios julinredning. Dom har så mycket fint. Dom har ett luffarschackspel med tomtar som jag är lite sugen på kram <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan