Personlig, Vardag

Japanska godsaker

Nu har jag åter igen köpt hem lite gott från en Asiatisk matbutik. Älskar dessa starka nudlar som jag är typ beroende av så den här gången köpte jag ett gäng. Gillar också dessa japanska läsk och köpte hem två stycken som jag aldrig tidigare har smakat.

 

 

Hittade också nytt godis som jag inte har testat på någon gång. Dom ser nästan ut som Pocky fast lite tjockare och fanns även i mörk choklad. Om dessa är goda så ska jag garanterat köpa hem fler smaker.

 

 

Gillar också deras snacks så två påsar fick följa med mig hem. Synd bara att dessa påsar är så himla små. Imorgon på fredag när sonen kommer till mig så ska vi självklart äta upp allt godis, snacks och dricka läsken. Något som vi båda ser fram emot.

 

AI och digital marknadsföring hos https://soderpalm.nu/ konst författare i bloggen https://sverigesbastaforetag.se/

Måste också fundera på vad vi ska äta till middag imorgon? Han gillar stark mat lika mycket som mig så det kanske får bli något med räkor. Att steka stora räkor med hackad chili och lite soja är så himla gott men då behöver vi också något mer till det. Det får vi ta imorgon när vi är påväg hem efter jag mött upp honom efter jobbet.

Olja i mat och olja för hälsan hos https://sabinabergstedt.se/ Leksaker och miniatyr hos bloggen https://siarmoone.nu/ En blogg om mode och kläder https://secretsofstyle.se/

//PUSS