Personlig, Vardag

Jag leker – ett barn på nytt

Nu har jag blivit ett barn på nytt och leker med sladdriga kulor. Ni vet sådana där små pärlor som sväller upp i vatten och blir större och sladdriga. Svårt att förklara men ni kanske förstår vad jag menar?

 

 

Egentligen var det något helt annat som jag skulle göra men fastnade med dessa kulor. Kan inte låta bli att doppa ner handen, röra runt och klämma lite. Tänk om man hade ett badkar fullt med dessa kulor och sedan ska man bada i det. Då hade jag garanterat haft kulor i hela badrummet efteråt.

 

 

Fast jag har ändå gjort det jag skulle göra och ska visa er det i ett annat inlägg.

 

 

Oj vilket härligt väder vi har haft denna annan dag påsk. Har minsann fått mina första fräknar och det doftar vår i luften. Tänkte putsa mina fönster men ska vänta till i mitten av april månad.

 

 

Imorgon är det dags för jobb igen men även denna vecka består av fyra arbetsdagar. Därför känns det inte lika jobbigt och samtidigt har jag ju haft fyra lediga dagar. Nu ska jag strax hoppa in i duschen, tvätta håret, lägga ansiktsmask och sedan färga ögonbrynen.

 

Önskar er alla en fortsatt mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS