Personlig, Vardag

Besök av en söt ekorre

Kolla in vilken söt ekorre! Var hos en vän som bor ute på landet i helgen där det finns tillgång till mat för ekorrar. Det brukar även smyga dit rådjur men det händer bara på nätterna. Jag gick ut på förmiddagen för att få lite luft och då var ekorren på besök. Då satte jag mig ner och iakttog den för att inte skrämma iväg ekorren.

I början satt den still som en liten staty men efter ett tag blev ekorren mer bekväm. Ett tag stirrade även ekorren in i min själ men jag satt bara still med kameran på.

 

 

På bilderna i kollaget ser man inte maten men det ligger frön på golvet och i två små hus ovanför staketet. Där brukar ekorren äta och även småfåglar. Filmade också ekorren men jag vet inte hur man kan lägga upp en video här på bloggen. Är det någon som vet så kommentera gärna det i kommentarsfältet.

Annars apropå något helt annat och då menar jag vädret! Vilket aprilväder april månad startades med. Första april njöt vi av våren och idag den andra april är det vinter på nytt. Det kommer att bli väldigt spännande om hur vädret blir imorgon och jag kommer inte bli förvånad.

 

 

//PUSS