Personlig, Vardag

Jag är besatt

Alltså jag har aldrig varit såhär besatt.

När det gäller tv-program så går det i perioder om vad jag gillar. Det kan handla om dokumentärer om mord, historia, tv-serier, löjliga reality serier eller dokusåpor. Just nu följer jag svenska Bachelor slaviskt och varje måndag blir jag taggad inför fler avsnitt. Varje måndag släpps det sex nya avsnitt på tv4 play. Alltså då är två avsnitt av “Tjejerna avslöjar allt” medräknade. 

Men ser alla avsnitten alldeles för fort och vill bara se ännu mera. Därför lyssnar jag på alla poddar som har med Bachelor att göra. Kollar även på Anis don Demina och Berra när dom reagerar på Bachelor genom Anis youtube kanal. Älskar speciellt när dom skrattar för det smittas.

 

Anis och Berra.

 

Men nu till något ännu värre!

Håll i hatten för nu, för nu kommer det upp en sak som verkligen visar sig att jag är besatt. Jag har gått med i Flashback! Jo bara för att följa en tråd om just Bachelor och där kan jag kommentera i tråden. Alltså vad är det som egentligen händer med mig? Hoppas att det här bara är tillfälligt för det här är liksom inte ett normalt beteende.

 

 

Nu kanske ni tror att jag inte har något annat för mig på min fritid? Jo självklart gör jag även andra vettiga saker men det händer så mycket i årets svenska Bachelor. Men för er som inte följer programmet så blir ämnet helt ointressant för er. Därför ska jag inte skiva något mer om Bachelor på min blogg framöver.

Det ligger även mycket ironi i det mesta som jag har skrivit i denna inlägg. Så uppfatta mig med glimten i ögat och ett brett leende på läpparna.

 

//PUSS