Inspiration, Personlig

Isformar till sommarens svalkande drycker

Nu har jag äntligen köpt hem något som jag länge har funderat på. Det är isformar i två olika former. Dom runda blir som små kulor och hittade dom på fyndiq.se. Dom större som blir stora fyrkantiga isbitar hittade jag på Rusta.

 

 

Förutom att bara ha vanliga isbitar så vill jag lägga i bär eller fruktbitar. Något som blir extra gott att ha i ett glas vatten eller saft. Perfekt till varma soldagar när man behöver något kallt. Blåbär och hallon kan jag ha i dom runda och skivad frukt i dom större. Har sett på TikTok där andra gör det och blev så inspirerad.

 

 

Har även flera olika former av glassformer som har samlats på genom åren. När barnen var små gjorde jag ofta hemgjord glass. Även nyttigare varianter med yoghurt och skivad frukt som barnen älskade. Något som är så enkelt när man bara häller i valfri yoghurt och skivad frukt i glassformer. Sedan fick dom stå i frysen tills dom var frysta nog.

 

 

//PUSS