En oorganiserad dag

Igår gjorde jag flera saker samtidigt.

Hade bokat tvättstugan kl 16 och då började jag att slå in barnens julklappar efter att ha startat en tvättmaskin. Det tog längre tid än vad jag hade räknat med att slå in julklappar och blev hungrig. Då började jag med maten som även tog tid. Medan maten puttrade fortsatte jag med julklapparna och tvättstugan. Det blev inte direkt organiserat men blev tillslut klar efter några timmar. 

 

 

Nu är iallafall julklapparna inslagna och ska gömma dom. Annars kommer barnen att klämma sönder dom på tisdag. Här ser ni föresten min fina julgran med tomtemor och bocken. 

 

 

Idag är det fjärde advent!

Har självklart unnat mig med adventsfika och den här gången fick det bli lussebullar till kaffet. Idag ska jag fortsätta med julpyssel och behöver också städa. Nu är det inte många dagar kvar till julafton och har några punkter kvar att checka av.

Önskar er alla en fortsatt mysig fjärde advent och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

13 comments / Add your comment below

  1. Vilken fin julhörna, med klappar och gran. Helt otroligt att det bara är några dagar kvar till jul. Tiden går så himla fort. Ha en härlig fjärde advent. Kram!

  2. Oj, det var mycket på en gång! Sån är jag med ibland. Får för mig att göra en sak och sen en annan sak och så fortsätter det. Skönt att få saker gjort men ibland behöver man sakta ner lite.

  3. Att göra flera saker samtidigt kan ibland kännas produktivt – alternativt raka motsatsen! Skönt att du fick gjort det du skulle (och det som behoven krävde).
    Önskar dig en fin julvecka!

    (Sent) Svar: Tack, vad kul att du gillar sidorna i min bullet journal.

    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan