En halloween pumpa

Måste ju visa er pumpan som jag och sonen skapade tillsammans.

Dottern var på stan och shoppade med en kompis och jag och sonen gick till Hemköp. Det var alltså i början av veckan. Inne på Hemköp såldes det pumpor för 10 kr/styck. Sonen blev så sugen på att göra en Halloween-pumpa och då fick en följa med oss hem.

 

 

När vi kom hem skar vi bort locket och tömde hela innehållet i pumpan. Sedan ritade han ut ett ansikte på pumpan som jag fick skära ut.

 

 

Här är resultatet och sedan fick den lysa ute på balkongen.

 

 

Det blev en hel del pumpakärnor och dom rostade vi i ugnen. 

 

 

Tyvärr hade jag i för mycket salt men det blev ändå väldigt gott.

 

 

Då var det fredag igen!

Har haft semester hela veckan så jag är ändå dagblind. Igår morse klockan åtta på morgonen väcktes jag av en kille som skulle spackla golvet i tösens rum. Jag sov som allra bäst och hörde inte att han knackade på dörren innan han kom in. “Jag sover i vardagsrummet”. Blev lite irriterad för ingen hade meddelat mig om att golvet skulle spacklas som igår.

Idag ville jag inte åter igen bli väckt tidigt på morgonen av oväntat besök. Satte fast en lapp på dörren igår kväll där det står att jag är sjuk. Det är själva golvet som ska läggas och det får dom göra nästa vecka när jag är på jobbet. Ja någon måtta får det ändå vara.

Önskar er alla en härlig fredag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

20 comments / Add your comment below

  1. Så fin pumpan blev. Smart att spara och rosta kärnorna det hade jag inte en tanke på när jag gjorde våra i veckan. Bra pris också ni hittade. tyckte de var svindyra i år vilket man kanske inte skulle kunna tro då alla stora evenemang är inställda där pumporna skulle varit

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan