Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Dagens bestyr

Hej på er!

Igår kväll blev det ingen bloggning för jag orkade inte skriva via telefonen. Var hos en vän då vi hade mycket att prata om eftersom det var ett tag sedan vi sågs. Vi hade bara en mysig kväll och nu har jag kommit hem. 

 

Jag tyckte att den här detaljen blev så fin med spisen i bakgrunden. Det är en bild från min väns hem som jag redigerade med ett coolt filter.

 

Vad händer?

När jag kom hem så gick jag direkt till mataffären för att handla mat till kvällen. Blev sjukt sugen på ugnsfalukorv med hemgjord potatismos. Något som var evigheter sedan jag åt. Så det ska jag laga ikväll och ska även använda ett annat tillbehör som blir helt nytt för mig. Återkommer om vad det är ifall det blev gott. Men innan dess blir det tvättstugan och längtar tills allt är klar. Vill bara lägga mig i soffan och kolla på film men måste först tvätta och laga mat.

Önskar er alla en mysig lördag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

17 comments / Add your comment below

  1. Falukorv och hemgjort potatismos är en sådan sak som jag verkligen kan bli sugen på och bara måste ha. Hände senast förrförra veckan.
    Kan ofta känna att jag inte orkar blogga via telefon. Känns inte lika trevligt som att sitta vid min laptop. Så har jag bara telefonen till hands så avvaktar jag ofta eller så blir det ett kort inlägg.

  2. Vad roligt att du umgicks med din vän, sånt är väldigt välbehövligt! 🙂 Potatismos och korv låter riktigt gott! Hoppas du får en fin tisdag 🙂 Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan