Allmänt, Personlig, Vardag

Chokladtomtar och Snapchat filters

Ny vecka och julen närmar sig.

 

Jag är inte helt klar med mina julklappar men det är inte så mycket kvar. Såg att Lidl hade fått in Kinder tomtar och då fick två stycken följa med hem. Ville köpa fler vanliga chokladtomtar men dom var slut eftersom dom är så billiga där. Lyckades tillslut hitta en ensam stackare som låg på fel ställe så nu har jag iallafall två stycken.

 

 

 

 

I helgen hälsade jag på en vän och där fick jag syn på en snygg gammal klocka. Verkligen så himla fin och här ser ni en bild på klockan.

 

 

 

 

Det blev även ett besök av en liten sprallig hund. Jag har länge velat testa Snapchat filters på djur och tillslut lyckades jag fånga en bild. Något som inte var lätt på en sprallig hund som inte kan vara still. Här förvandlades han till en julren.

 

 

 

 

Den här veckan ska jag göra mina sista ärenden innan jul. För nästa vecka jobbar jag bara tre dagar då barnen kommer till mig på onsdag eftermiddag. Då vill jag ha allt klart för att sedan njuta av ledigheten tillsammans. Vi kommer inte äta en massa julmat eftersom vi vill inte vill bli trötta på det innan julafton. Så det får bli andra maträtter efter deras önskemål. Apropå maträtter så har jag lagat något jättegott som jag ska tipsa er om. Förmodligen kommer det upp i nästa inlägg.

 

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka. Vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS