Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Bubblor

En ny serie

I höstas när jag spontant besökte inredningsbutiken Entré Presenter fastande jag för några ljushållare. Butiken hade precis fått in en ny serie med bubblor. Påminner lite om Mateus kollektion fast det här är betydligt billigare. Det fanns ljushållare, blomkrukor och skålar i denna serie. Då fick stycken två ljushållare följa med mig hem och då valde jag i två olika storlekar i vit färg. Fanns även i svart färg.

 

 

Några veckor senare var jag där inne igen och då var alla ljushållare slutsålda. Jag ville ha en skål från samma serie och den enda som fanns kvar var en i grå-lila färg. Då fick även den följa med mig hem.

 

 

Det var alltså en väldigt populär serie som tog slut otroligt snabbt. Vilken tur jag hade. 

 

 

Skålen brukar jag ha godis eller annat gott i under helgerna. Annars står den i köket som en fin inredningsdetalj på en hylla. 

 

 

Ljushållarna kan man använda på två olika sätt. Antingen värmeljus eller vanliga långa stearinljus. Dessa snygga ljushållare har jag i vardagsrummet och kommer visa fler bilder när ljusen är på.

Äntligen fredag!

Sista arbetsdagen på denna vecka och snart blir det helg. Idag efter jobbet åker jag iväg till en polare ute på landet. Vi ska snacka skit och hänga i soffan hela kvällen. Imorgon åker jag förbi Jysk där jag ska hämta ut några fynd till hemmet. Är så himla taggad inför det och ska visa er allt när det är färdig monterat och på plats.

Önskar er alla en härlig fredag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

15 comments / Add your comment below

  1. Först å främs: Va faaan, har det härmat Matues-porslinet!! USCH…
    …sen =D GOD FORTSÄTTNING på 2021!! Bytt schema nu så jag är ledig söndagar och måndagar så det blir å jobba fram till lördag kväll! Gött att det är snart lön igen, 25:e är fasiken månadens bästa dag *S* Ha en super mysig helg iaf, massaaa kraaaamar<3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan