Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Bombnedslag

Just nu ser mitt hem ut som ett bombnedslag.

Har som sagt påbörjat med ett inredningsprojekt innan själva storstädningen som skulle ha skett i måndags. Men ånej istället hoppade jag in i ett nytt inredningsprojekt så nu är det smutsigt och har grejer överallt. Sånt får jag panik av men får skylla mig själv.

Har iallafall bestämt mig för att göra klart hela projektet innan storstädningen eftersom det blir ändå smutsigare. Förhoppningsvis blir jag klar på fredag och då ska det skuras och städas.

Sedan har jag kvar det roligaste till sist! Det är när jag ska inreda med alla detaljer. När jag inreder så brukar jag gå ut ur rummet och sedan gå tillbaka. Känner jag WOW så låter jag det vara om inte så ändrar jag om igen och börjar om.

 

En bild från förra årets påsk.

 

Härligt med långledigt

Imorgon är det redan skärtorsdag och det ska bli så skönt med fyra dagars ledighet. Jobbar imorgon och sedan inte fören på tisdag. I år firar barnen påsken med sin far och hans släkt. Därför har jag varken påskpyntat eller planerat något speciellt. Har ändå så mycket att göra i hemmet så min helg kommer bara att rulla förbi.

 

 

Bilderna är från förra årets påsk och får satsa mer på pyntet nästa år. Vad ska ni hitta på under påsken? Är ni också lediga hela påskhelgen?

 

//PUSS


 

11 comments / Add your comment below

  1. Jag är likadan att jag börjar på olika projekt samtidigt även om jag inte gillar att ha stökigt hemma haha!
    Vill önska dig en fin påsk!
    Kram

  2. När jag städar brukar det alltid bli stökigare först. Det är för att jag vill rensa och slänga. Maken blir tokig på det. Vill också gärna se bilder från renoveringen sen. Jag är ledig idag men sen jobbar jag resten av påsken. Vi ska till mina föräldrar idag. Det blir trevligt. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan