Inredning

11 frågor om heminredning

 
  Hur länge har du haft ditt intresse för just heminredning? Det började redan när jag var liten då jag möblerade om mitt rum väldigt ofta och provade på olika stilar. En kompis mamma gav mig mycket inspiration från sitt hem och jag försökte inreda likadant. Jag gick nog i mellanstadiet när allt började. När jag gick i högstadiet försökte jag inreda mitt rum så att det påminde om en egen lägenhet haha. 
 
Vilket rum är du mest nöjd med i ditt hem? Jag tror att det är köket. På bänkskivorna klistrade jag fast dekorplast och bytte ut alla handtag på skåpen och lådorna. Innan var bänskivorna och handtagen träfärgade.
 
 
 Är det något du vill ändra på i hemmet? Jag vill byta ut golven och tjatar just nu på hyresvärden om det haha. Det är så gammalt och slitet. 
 
Färger du inte vill ha i ditt hem? Rött, gult, orange,
 
Färger du föredrar mest i ditt hem? Vitt, svart, grått och ljusrosa. 
 
 
 Mörka väggar eller mörka golv? Mörka golv. Jag tycker att det är så himla snyggt med mörkt golv till vita väggar. 
 
Prylar som du är extra svag till ditt hem? Lampor och all slags belysning.
 
Vad köper du oftast till ditt hem? Doftljus, blommor och gulliga servetter.
 
 
 Vilket rum städar du alltid allra först när du har ont om tid? Det är nog toaletten och sedan köket. 
 
 Hur tänker du när du inreder ett hem i första hand? Försöker att möblera smart och gärna med möbler som har flera funktioner i en. Det ska vara smart förvaring för jag vill ha mycket yta. Jag får panik om det ligger grejer överallt. Hos Ikea hittar jag mycket inspiration med möbler som tar mindre plats. 
 
Beskriv din inredningsstil med tre ord: Skandinavisk, modern och feminin. 
 
 
 
 
Alla frågorna är påhittade av mig.
 
 
//PUSS