Personlig, Vardag

Att somna till spökhistorier

Har känt mig lite låg under den senaste tiden och har haft väldigt låg energi. Men idag efter jobbet gick jag hem, bytte om till träningskläder och tog en rask långpromenad. På hemvägen gick jag in på Hemköp och köpte färdiggrillad kyckling och färsk bröd.

 

 

När jag kom hem tände jag upp levande ljus och åt maten framför tv:n. Älskar att äta upp innehållet i brödet och sedan ersätta fyllningen med kyckling. Nu är det kolsvart ute och det känns som att klockan är mycket mer än vad det är. Därför går jag och lägger mig tidigare och tidigare om kvällarna.

 

 

Jag nämnde i gårdagens inlägg att jag brukar somna till spökhistorier. Poddarna som jag lyssnar på är Skräckstunden och Spöktimmen. Gillar mest lyssnarberättelser, hemsökta platser och spökhistorier. Allra helst ska historierna vara från verkligheten och jag vet att många tycker att jag är konstig. Men tycker att det är så mysigt och brukar kunna somna ganska snabbt. Ibland händer det att jag vaknar upp ur en dröm och hör då att det kommer ifrån berättelsen från podden.

Jag personligen kollar gärna på skräckfilmer ensam och blir inte rädd längre. Därför är jag inte känslig och kan somna till spökhistorier som en annan gör till gulliga godnatt sagor.

 

 

//PUSS