Personlig, Vardag

Årets vinnare enligt mina odds

Det är verkligen en vacker kväll denna söndag kväll. Himlen har färger i persika och Svampen lyser blått. En väldigt vacker kombination med dessa färger.

 

 

Nästa bild är från igår när jag gick ut med soporna. Tyckte även då att det var vackert men idag är det ännu vackrare. Igår var jag verkligen helt slut eftersom jag somnade i soffan mitt i melodifestivalen. Såg att bland annat Panetoz gick vidare till final och den låten var helt okej. Men annars är hittills Jon Henrik Fjällgren min favorit men vi får se hur länge det varar. Vi har ändå fler låtar att se fram emot.

 

 

Jag vaknade vid tre tiden inatt efter att ha somnat i soffan. Då gick jag upp, plockade bort disken, bytte om, borstade tänderna och tvättade av ansiktet. Sedan hade jag svårt att somna om men kunde ändå ta en sovmorgon idag. Så idag har jag fixat en hel del inför kommande vecka.

 

 

Har ni föresten hört Norges bidrag inför eurovision song contest? Den låten är sjukt bra och så himla mäktig. Tror faktiskt att den låten kommer att vinna årets eurovision song contest och såhär tidigt brukar jag aldrig annars bedöma en låt. Ska kolla igenom alla bidrag så fort alla länder är klara med sina vinnare och det ska bli så spännande.

 

Önskar er alla en fortsatt mysig söndag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS