Fint till advent

 

This post contains adlinks from Adviral

1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR / 7 HÄR / 8 HÄR

 

Varje år droppar det in bara finare och finare adventsljustakar då jag alltid blir sugen på en ny. Jag har en liknade som nummer fyra fast med grön marmor men den är spårlöst borta. Därför köpte jag här om dagen en ny från Lagerhaus som liknar nummer sju fast den är i mässing. Alltså nummer två och fem är mina favoriter i kollaget och hade jag inte redan hunnit köpa en ny så skulle jag inte tveka på någon av dom. 

 

Vilka är dina favoriter?

 

//PUSS

0 comments / Add your comment below

  1. Så många fina ljusstakar. Jag kan förstå varför du gärna köper en ny. 🙂
    (Sent) Svar: Tack, vad kul att du gillar min nya väska från River Island!
    Kram

  2. Alltså jag vill ha dem alla. Så himla fina ljusstakar du hittat. Har svårt att välja någon favorit men det får bli ….6:an tror jag. Den får mig att tänka på Lucia.
    Kramis…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.