Personlig

Dagens sanning om mig

 
Nu ska jag vara riktigt ärlig och skriva att jag mår skit!
Jag har verkligen försökt anstränga mig med att tänka positivt och därför skriver jag helst positiva saker för att påverka mitt inre åt rätt håll. Men igår höll det inte längre och därför behövde jag skriva av mig om det.
 
 
 
Jag kan inte sova om nätterna för det är någon inre oro som väcker mig hela tiden och håller mig vaken. Igår var jag så orkelös och trött att jag trodde att jag skulle tuppa av på jobbet. Men jag lyckades stå ut hela dagen fast det inte kändes så bra. 
Sömnen är verkligen viktig för att kroppen och hjärnan ska kunna fungera som det ska och att jag aldrig kommer ut i dagsljuset under arbetsdagarna gör inte saken bättre. 
 
Men nu har jag skrivit av mig färdigt för den här gången och jag vill inte sprida någon negativ energi till er. Därför avslutar jag med några citat som jag tycker är riktigt bra.
 
 
– Ju större motstånd vi stöter på, desto mer energi utvecklar vi för att ta oss igenom. 
 
– Hemligheten bakom framgång ligger inte i att göra sitt jobb, utan att upptäcka den som är lämplig att göra det.

– Motgången är ofta en förklädd vän. Möt den med tacksamhet, för den ger dig styrka och klokskap. 

– Jag gillar faktiskt misstag. Jag tycker att de är mänskliga. 

– Jag mår som bäst när jag är glad. 

 

//PUSS