Personlig

Dagens hårda skola

 
Som jag har nämt tidigare har min helg har varit lugn och skön då jag har princip mest vilat och haft det mysigt med underbart sällskap. Mindre roligt var det i söndags när jag spenderade halva eftermiddagen på bussen men det är tur att jag hade telefonen med mig som sällskap.
Hur skulle jag någonsin kunna klara mig utan den?
 
Kycklingklubbor med en god sallad är riktigt gott
 
 
God kväll sötnosar! 
 
Hoppas att ni har haft en härlig start på veckan och är utvilade efter helgen?
Nu har jag en tuff vecka framför mig eftersom barnen är hos mig. Nu menar jag inget negativt mot mina barn för dom är det underbaraste som finns. Men det handlar om deras läxor som dom behöver hjälp med och det jobbigaste är matematiken eftersom det har blivit så himla mycket nytt sedan jag läste matte i skolan samt att det är även nya sätt om hur man ska räkna ut vissa uträkningar.
Båda två ska högläsa varje dag och förutom det får lilleman oftast en läxa till som ska göras under veckan. Medan tösen har alltid engelska glosor plus en engelsk text att öva på, matte läxa och ibland även ett prov inom historia att plugga på. Ungarna är bara 7 och 10 år och så här mycket läxor hade dom redan förra året. Herregud vad jag är tacksam över att jag inte går i skolan mer haha. 
 
 
//PUSS