Tredje advent

 
Tänk att det redan är tredje advent idag och om en vecka är det julafton!
Har ingen aning om vad jag ska ha på mig men funderar på att ha samma jultröja som jag hade förra året. Känns onödigt att köpa en ny när jag ändå bara har använt den en gång. Såg att den går att köpa även i år men förra året köpte jag den för halva priset.
 
 

Här ser ni min fina adventsljusstake från Lagerhaus och såg att den är nedsatt till halva priset. 
 

 
Klänning eller kjol? En fin blus eller topp till ett par jeans?
Har faktiskt ingen aning men idag ska jag kolla igenom mina kläder ordentligt. Kanske kan passa på att göra en sak som jag har behövt göra länge. Att rensa garderoben! Då hittar jag alltid bortglömda plagg och då även plagg som har kvar prislappar. Alltså det låter verkligen inte bra men det är sånt som tyvärr händer. 
 
 
 
 
Jag önskar er en mysig tredje advent och vi ses senare mina finaste!
 
 
//PUSS
 
 

43 comments / Add your comment below

  1. Superfin ljusstake!!
    Svar: Ja Kina är också ett land som jag verkligen vill till att få uppleva dynastin och dess historia. Herregud finns så otroligt många platser som man vill till!

  2. Vet inte heller exakt vad jag ska ha på mig! Vill ha mina röda byxor som jag köpte i Kina, men ingen aning om vad jag ska ha för tröja! Det löser sig nog. ^^ Kram.

  3. så fina bilder . ja har knappt rött på mej s´å säger som du ja kör på samma som förra året förmodar ja onödigt med en ny som knappt använts kramar o fin start på veckan

  4. Smyger lite såhär efter morgon-pw m grannen och tittar in, gillar det jag ser.. Ljus-staken i synnerhet, riktigt fin ?.. Klart du kan ha samma-lika kläder på dig som förra året, vem bryr sig eg, ?.. Det finaste du kan ändra och byta är din insida och ditt inre. ☝️. Själv skall jag vara en Tomte i år, blir säk lika klädsel som tomten hade i fjol också. Lol ???.. Bästa Jul-bloggs kramar fr Varglyan, ?..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.