Nu är dom äntligen här

 
Jag har fått förfrågningar om mina kaniner att det var längesedan dom visades här på bloggen. Det stämmer för jag har varit väldigt dålig på att fotografera dom på senaste tiden men nu har jag lyckats att fånga några nya bilder på kaninerna.
 
Här kommer kaninbomben!
 
Jojo sitter och spanar i soffan.
 
En stund senare är det Sessis tur.
 
Här sitter Jojo på mattan och funderar på något.
 
Haha jag diggar Jojos ansiktsuttryck! 
 
 Jojo ser lång ut när hon sträcker sig upp.
 
Här vill hon inte bli fotograferad och visar istället sin bakdel.
 
 En nyfiken Sessi som oftast inte vill vara med på bild.
 
Helt plötsligt har Jojo tagit Sessis plats. 
 
 Här myser Jojo och Sessi tillsammans.
 
Och tvättar varandra. 
 
Nu är kaninerna runt åtta månader och snart har dom vuxit färdigt. Dom kissar fortfarande i sina lådor och det blir även smidigt när buren behöver städas. Sessi tycker inte om när jag städar buren då hon sitter bakom mig och surar. Hon brukar visa det genom att dra och tugga på min tröja.
Jojo är sällan sur och istället mer lugn. Deras personligheter är så olika då det är spännande att följa deras utveckling. Till våren ska jag köpa nya selen till dom för nu är deras alldeles för små eftersom kaninerna var små ungar i somras. Längtar faktiskt till våren då vi kan gå ut med kaninerna igen så att dom får skutta av sig i gräset. 
 
Det är så irriterande att det inte går att kommentera hos er som bloggar på blogg.se via telefonen. Så jag kommer inte att kunna kommentera er fören ikväll när jag kommer hem från jobbet. Men har läst era inlägg på bussen nu när jag är påväg mot jobbet och ikväll kikar jag in hos er igen. 
 
Ni får ha en fin dag och vi ses senare mina raringar!
 
 
//PUSS
 

17 comments / Add your comment below

  1. Bloggar alltid vid datorn och kommentera där också =)… tycker det är jobbigt att hålla på sånt med mobilen! Ha en bra dag damen, kramar<3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan