Vardag

Nu är jag tillbaka

 
 
Igår hade jag så himla mycket att göra att bloggen fick lida lite men nu är jag tillbaka. I lördags cyklade jag och barnen ner till hamnen och njöt av det vackra vädret och då passade jag även på att fota några bilder.
 
 
 
Vi hade även lite fika med oss och man får liksom passa på nu innan den långa vintern börjar. Usch det vill jag helst inte tänka på.
 
 
 
Annars känns det som att jag bara har stott vid spisen hela helgen men det är mitt egna fel för ingen har tvingat mig att prova en massa nya recept. I fredags blev det pannkakor och mellanmålsmuffins, i lördags blev det smoothie, muggkaka, hemgjorda piroger och hemgjord glass. I går gjorde jag smoothie bowl och en vegetarisk maträtt. Jag återkommer med bilder och recept i ett annat inlägg.
 
 
Jeans från bikbok // Topp och halsband från h&m // Skinnjacka från rock´n blue // Sneakers från åhlens // Solglasögon från rayban. 
 
 
Herregud vad mycket disk jag har diskat hela helgen från all matlagning samt bakning och igår städade jag hela lägenheten, tvättade och vek tvätt samtidigt som tiden bara rann iväg. Vips sa det bara och sedan var dagen redan slut. 
Men nu är det dags för en ny vecka och jag har en känsla av att denna vecka kommer att gå supersnabbt men det gör inget.
 
 
Nu ska jag återgå till mitt men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS