Vardag

En mysig fredag kväll

 
 
I fredags hade jag och ungarna en myskväll då vi käkade tacos till middag. Här ser ni en väldigt glad lilleman som älskar tacos.
 
 
Jag brukar alltid göra en egen vitlökssås för jag vill att det ska smaka mycket. Då blandar jag vitlöksdipp med pressad vitlök i gräddfil. För att få den en aning rinnig häller jag även i lite mjölk.
 
 
 
Vi brukar både ha både tacobröd samt tacochips och herregud så gott det var.
 
 
 
Självklart tände vi upp några levande ljus för att höja upp mys stämmningen ännu mera. Men lilleman blev mer intresserad av att blåsa ut ljusen istället för att äta.
 
 
 
 
Kvällen avslutades i soffan framför TV:n med lite godis och det här kan vi snacka om fredagsmys. 
 
Igår var det verkligen underbart väder då jag och ungarna var iväg till hembygdsgården där vi köpte glass och sedan var vi nere vid hamnen. Jag hade med mig systemkameran och återkommer med bilder från igår. Idag är inte vädret lika lockande då det regnar till och från. Tösen har åkt iväg med sin far för att köpa en doppresent till nästa helg så jag och lilleman är själva hemma. Nu ska jag ta mig ett städryck och sedan ska jag ladda upp mig inför en ny arbetsvecka.
 
Ha en fortsatt mysig dag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
 
//PUSS