Vardag

Rosa pannkakor

 
 
 
 
 
I fredags stekte jag och lilleman pannkakor och då ville han ha i rosa karamellfärg i smeten för att få rosa pannkakor.
 
 
 
 
 
 
Det passar verkligen bra nu när det ändå är rosa månad men jag nöjde mig med de icke rosa pannkakorna. Men för syns skull blev pannkakorna riktig fina att titta på men inte alls lika gott. Lilleman rullade in de rosa pannkakorna med vispgrädde och nutella så det blev ett par riktiga kaloribomber. Men kalorier är något som han ändå behöver eftersom han förbränner så himla mycket energi hela tiden.
 
 Nu kom jag på att imorgon är det redan fredag igen och det känns som att det nyss var helg. Inte har jag hunnit fundera på vad vi ska äta i helgen och just nu har jag ingen fantasi alls. Jag har två stycken väldigt kräsna ungar när det gäller mat så jag får se vad dom har för förslag. Raggmunkar med stekt fläsk var längesedan jag lagade och det får jag se om det blir på lördag. 
 
Vad ska ni äta i helgen?
 
 
//PUSS