Vardag

Solsken och en vacker utsikt

 
I söndags var vädret helt underbart och här kommer några bilder från våran promenad. 
 
 
Vi gick ner mot sjön där ungarna lekte i ett jättestort klätterträd medan jag gick runt och fotade. 
 
 
Jag ville befinna mig i solen så mycket som möjligt för jag har ingen aning om när jag ser solen nästa gång.
 
 
Vi gick sedan vidare till en annan plats där vi klättrade upp för en klippa och hade en vacker utsikt framför oss. Det var så himla skönt att bara sitta där i tystnaden och känna solstrålarna mot ansiktet. Rena terapin för själen var det verkligen och hoppas att det blir sådär bra väder snart igen. 
 
 
Men tystnaden höll sig bara en liten stund för sedan blev lilleman arg på ett flygplan som flög fram och tillbaka ovanför oss. Det var ett mindre flygplan som jag inte vet vad det heter.
Varje gång den kom tillbaka vände sig lilleman mot flygplanet och skrek: – Nej du får inte komma hit igen! Du stör mig när jag ligger här och solar! Kom ner nu så att jag får snacka med dig! 
 
 
 Men trots det satt vi där en stund till innan vi tog oss en promenad hemåt för att laga mat. 
 
 
Vi hade även med oss såpbubblor men jag fick inte en enda bubbla med på bild. Bubblorna var för snabba eller så kan jag inte göra två saker samtidigt. Att blåsa samtidigt som jag trycker på självutlösaren är liksom inte min grej haha.
 
 Som ni säkert redan vet är att idag släpps HM:s samarbete med Kenzo och jag undrar vad ni tycker om kollektionen?
Jag personligen tycker att kollektionen är lite too much för min smak. Men jag hittade några godbitar som en svart t-shirt med tryck, en sidensjal och en sweatshirt med tryck från herravdelningen. Eftersom jag bara har möjlighet att shoppa online är det omöjligt för mig att hinna med idag eftersom jag jobbar. Men det gör mig inget eftersom jag ska inte köpa något. 
 
Ska ni shoppa något från kollektionen?
 
 
//PUSS