Personlig

Jag kan inte fatta att jag gjorde det!

 
God morgon älsklingar!
Haha jag petar inte i näsan på den första bilden fast det ser ut som det. Då var det måndag igen och en ny vecka väntar framför oss. Därför tänkte jag starta denna vecka med att berätta om en rolig nyhet som har hänt.
 
 
 
 Jo vet ni vad jag gjorde i lördags?
 
Jag körde bil!
Sist jag övningskörde var för drygt 8 år sedan och då körde jag bara runt på en parkeringsplats och övade på att gasa och bromsa. Då körde jag med en manuell bil och det blev kärringstopp hela tiden då allt gick åt helvete. 
Men den här gången fick jag öva på en bil med automat och det gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Min pojkvän tyckte att det gick så bra för mig att vi åkte ut på grusvägarna och sammanlagt körde jag 3 mil. 
Alltså 3 mil!
Det är ju helt galet och jag kan inte fatta själv att jag har kört bil i 3 hela mil. Eftersom det gick åt helvete med körningen för 8 år sedan var jag verkligen en nybörjare och därför är det här så stort för mig. 
Nu längtar jag tills nästa gång det blir övningskörning för det var sjukt kul. Det är även dags för mig att börja plugga teorin och därför har jag några frågor till er!
 
Ska man köpa teoriböcker eller plugga via nätet?
Vad är det billigaste alternativet?
Hur gjorde ni?
 
Jag är väldigt tacksam för alla svar!
 
 
//PUSS
 
❤️