Hiss eller diss?

 
 
När jag såg dessa träningskläder blev jag tvungen att kika lite närmare på dem eftersom det såg så naket ut med färgen framtill i mitten. Då menar jag att den ljusa färgen på plaggen ser nästan ut som naken hud tycker jag och att det intima framhävs. Det kanske är därför modellen har på sig en stor magväska för det kanske inte ser klokt ut med snippan? Bakifrån ser det snyggt ut men inte framifrån och jag skulle aldrig gå till gymmet med dessa kläder för då skulle jag skämmas ihjäl.
Därför säger jag DISS!
Men det finns kanske andra som tycker att det här är snyggt för annars skulle plaggen liksom inte säljas.
 
Vad tycker ni då? Hiss eller diss?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. HAha garanterat att magväskan sitter där just därför ;D Annars brukar jag gilla hennes träningskläder, feminint skurna linnen ch jackor som markerar byst och sånt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.