Vardag

Frappe och smoothie bowl

Godmorgon mina finisar!
I helgen har jag och barnen lyxat till oss med smoothie bowl och så kunde jag självklart inte låta bli att göra frappe till mig med en massa onyttigheter. 
 
Vilket underbart väder det är!
Igår var vi på utflykt två gånger då vi både hälsade på djur och en tripp ner till sjön. Jag har fotat som en tok under hela helgen men har inte hunnit fixa till dem än. Idag ska barnen till sin far och när de har åkt ska jag passa på att göra sådant som jag inte har hunnit med. Badrummet behöver typ saneras, tvätten ska vikas och jag behöver också rota i förrådet. Imorgon är det en röd dag och då ska jag också passa på att göra saker som jag annars inte hinner med.
 
Nu ska vi sätta fart här för jag vill ut i det vackra vädret så fort som möjligt.
 
 
//PUSS