Nytt för naglarna

 
Nu närmar sig min semester och då kommer jag att ha på mig nagellack varje dag. Jag får liksom passa på eftersom jag inte får ha på mig nagellack på jobbet. Nu har jag laddat med en super nagelstärkare samt ett lagningslim eftersom mina  naglar går sönder hela tiden.
 
 
 
 
Inte för så längesedan visade jag nagellack från OPI och här har jag en till som har en gammelrosa färg. Nagellacket påminner om ett gellack då det har en lång hållbarhet men det behövs ingen LED-lampa. Den färgen är min absoluta favorit och mestadels kommer jag att använda denna färg under min semester.
 
Har du någon favoritfärg när det gäller nagellack?
 
 
//PUSS
 
❤️ 

0 comments / Add your comment below

  1. Semestern är bästa tiden för mig också ^^ För heller inte ha nagellack eller örhängen så de är årets höjdpunkt typ 😀

  2. Så fina nagellack! Ja man får passa på att ha nagellack när man kan 😀 Jag får ha nagellack på jobbet, men eftersom jag använder händerna så mycket på jobbet hemma hos mina brukare så håller inte nagellacket så det är bättre att jag avstår – inget fint med avskavt nagellack 🙁 Jag får passa på när jag har semester jag också! Tror att just de färgerna du har lagt upp i inlägget skulle passa mig också 🙂 Hoppas du har haft en fin dag! Kram <3

  3. Så fint det där lacket var! Jag får inte heller ha nagellack på jobbet men är alltid så dålig på att måla naglarna även när jag har semester 😛

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.