Inredning

Nya handtag till köksluckorna?

 
 
Igår när jag kom hem fick jag mitt efterlängtade samtal om att det var okej att hämta en nyckel till den nya lägenheten. Det visade sig att dom stängde klockan 15:00 och då var klockan 14:30. Då kastade jag mig på cykeln och cyklade dit direkt för att hämta nyckeln. Tyvärr får jag inte börja flytta in än eftersom lägenheten måste flyttstädas men det var okej att jag fick gå in i lägenheten för att ta mina mått.
 
 
En av mina planer är att jag vill byta ut alla handtag på köksluckorna i köket! Men som ni ser är det väldigt mycket träfärgat i köket då jag är tveksam om det skulle bli snyggt? Jag hade tänkt mig handtag i silver eller vad tycker ni?
 
 
Ska jag byta ut handtagen eller har ni något annat förslag?
 
 Jag har en sådan beslutsångest så därför vill jag gärna höra era åsikter om mina planer och jag är tacksam för alla svar.
 
 
//PUSS