Personlig

Bästa frukosten och lite gnäll

 
 
God morgon mina älsklingar!
Den bästa frukosten enligt mig är havregrynsgröt kokt med mjölk istället för vatten och blåbär ovanpå. Det är något som min mamma alltid gjorde till mig när jag var liten och det skulle aldrig falla mig in att koka havregrynsgröt på vatten. 
 
 
Nu har jag verkligen haft otur.
Som de flesta redan vet är jag mitt uppe i en flytt och på måndag ska alla grejer in i den nya lägenheten. Mina planer var att hinna med så mycket som möjligt under denna vecka men tyvärr åkte jag på feber och halsont då det är så himla typiskt. Idag känns det bättre men jag ligger efter med planerna så nu måste jag sätta fart. En av planerna var att jag och en kompis skulle åka till Ikea under veckan men nu har jag ingen aning om hur det blir med det. 
 
Jag saknar mina barn så att det gör ont i mitt hjärta och under dessa dagar har jag grinat varje dag. Allt känns bara skit just nu och om jag hade kunnat trolla hade allt varit klart med flytten och mina barn hade varit hos mig. Usch vad jag låter gnällig nu men jag blev bara tvungen att gnälla av mig lite. Nu ska jag försöka komma ikapp med det som jag ligger efter med och vi ses lite senare mina godingar.
 
 
//PUSS