Inredning

Rosa, grått och vitt

Bildkälla: Mio
 
När det gäller färger inom inredning har jag blivit helt galen i ljusrosa, ljusgrått och vitt på senaste tiden. Jag älskar kombinationen mellan färgerna då det blir så ljust och fräscht. Så perfekt till våren!
 
 
Bildkälla: Mio

 
Jag skulle gärna vilja ha en rosa gosig pläd i min ljusgråa soffa med en matschande kudde till det. Gärna en ljusrosa vas och kanske en ljusrosa gardin för det skulle passa bra som några färgklickar till det ljusgråa och vita som jag redan har. 
 
Det är ju liksom perfekt nu när jag inte lever med någon karl då jag kan inreda med precis vilka färger jag vill utan att ha någon som gnäller :-D. 
 
I helgen har jag faktiskt ett litet projekt på gång inom inredning och det är en idé som jag har funderat väldigt länge på. Men mer avslöjar jag inte för er än utan det får ni se i helgen när jag ska pyssla med det!
 
 
/PUSS