Personlig

Mycket i huvudet

 
Hej på er älsklingar!
 
Herregud vad det snurrar i mitt huvud just nu efter flytten och beslutsångesten med inredningen. Men det bästa är ändå att det bara är jag som får bestämma eftersom jag inte har någon sambo att anpassa mig efter hihi. Okej visst får mina barn hjälpa mig att bestämma mycket men vid vissa situationer som köksbänkar och så vidare då har de inget val. 
 
 

Bild från tidigare i sommar
 
 
Det har gått jättebra med flytten under dessa två dagar då en underbar vän har hjälp mig med typ allt. Jag fick kontakten med honom via en gemensam vän och han ställer upp hela tiden. Så himla snäll han är och jag uppskattar verkligen hjälpen jag får.
Helt underbart!
Vi har kvar att sätta upp hyllor på väggarna, gardinstänger, förrådet ska tömmas samt andra småsaker men det hinner vi med denna vecka. I helgen ska jag flyttstäda den gamla lägenheten men eftersom det ska rivas där behöver jag inte städa lika noga och det är skönt.
 
Idag har även en rörmokare varit hos mig och bytt ut kranen i köket och den är lite modernare än den gamla som såg verkligen antik ut. I förmiddags kom en vän förbi på kaffe och hon såg på mig hur trött jag ser ut och det är liksom inte konstigt eftersom jag kan typ inte sova. Jag har svårt att komma till ro eftersom jag har mycket i huvudet hela tiden. Ikväll funderar jag faktiskt om jag ska slå mig själv på huvudet med en stekpanna för jag behöver verkligen sova ut haha. 
 
Nu ska jag återgå här men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS