Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vackra himmel

 
För ett par veckor sedan var himlen såhär vacker vid soluppgången och då kunde jag självklart inte låta bli att knäppa några bilder från min balkong.
 
 
Jag måste verkligen börja lära känna min systemkamera bättre för den har sjukt många funktioner som jag ännu inte lärt mig.
 
 
När jag ser liknande bilder via andra bloggar tycker jag alltid att deras bilder ser mycket bättre ut än mina.
 
 
Eller är det redigeringsprogrammet Photoshop som är hemligheten?
 
Ni som fotar mycket och har Photoshop! Vilken version har ni och hur skaffade ni Photoshop? När jag googlar runt så blir jag så osäker på vad man ska välja och därför är jag tacksam för all hjälp. 
 
 
/PUSS
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

 1. Åh så fina bilder 🙂
  En del handlar nog om PS, men också om objektiv, inställningar och hur man laddar upp bilderna på nätet. Jag började koda in mina bilder och då blev bilderna mycket bättre 🙂

 2. Vad härligt att få se en så vacker himmel från sin balkong! Själv har jag mina fönster mot en innergård så jag får nöja mig med att kolla in hos grannen mittemot. Ja du Netti det där med bilder kan jag tyvärr inte hjälpa dig med för jag är själv helt förtappad på det där ämnet. Men jag har photoshop och det fick jag hjälp av en bekant att ladda ner. Knepigt att göra det mac vad jag förstår. Enkelt tydligen på pc. Om man inte vill betala några tusen förståss och slippa allt krångel. Men nu för tiden sägs det ju finnas många gratis-program som fungerar fint.

 3. SÅ fina bilder!!
  jag fick ett photoshopprogram av skolan som heter "lightroom", jag har inte använt det så mycket men jag tror många fotografer använder det. Det är ganska dyrt, jag tror det kostar 9000 men har för mig att det finns abonnemang!

 4. Så fina bilder,
  Jag skulle oxå behöva lära mig använda mig min systemkamera, som läget är nu väljer jag min lilla digitalkamera eftersom den är lättsam.

 5. Hemligenheten med fina bilder/foton är DU SJÄLV med din kunskap och erfarenhet med din kamera =)… tänk på "det är fotografen som tar bilden, inte kameran"! PS och verktyget är bara hjälpmedel, grymma om man vet hur man kan använda det på bästa möjliga sätt… kan man inte och vet inte hur man ska hantera det man har så kan en som inte har tex systemkamera slå dig i hästlängder med bara en bra mobilkamera och har det där med att ta bilder!
  Du tänker rätt med att du bör lära dig mer om din kamera och även också själva fotokonsten =)… övning ger färdigheter med en bra grundkunskaper bakom det! Jag har iaf inte photoshop, har en grym vän som jag kan be om då jag behöver piffa till någon bild extra… har inte mye tid att sätta mig in och göra det själv tyvärr! LYCKA TILL iaf, hejja på dig ^^… KRAMAR!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan