Vardag

Önskemål

 
God morgon bloggisen!
Jag vill inte att min blogg ska vara någon slags depp-blogg där jag bara skriver om mina problem för hur kul är det egentligen att läsa om sådant varje dag? Visst kommer jag att fortsätta skriva av mig då och då men jag publicerar nog inte alla dessa inlägg.
 
 
 Bilder tagna av mig förra helgen.
 
Jag har förresten fått några önskemål om inlägg från er läsare och självklart har jag tänkt på det. I helgen ska jag fota en hel del och om jag hinner ska jag även förbereda mig inför några av önskemålen. Synd bara att det ska fortsätta att vara regnigt över helgen för jag hade tänkt hitta på något utomhus med barnen men vi får ta det som det kommer istället. Jag är otroligt sugen på att göra en ny header igen men då behöver jag också sol för att få till de perfekta bilderna. 
 
Förresten! Igår hade jag jätteproblem med att komma in på kommentarer hos er som bloggar på nouw! Det kanske var någon uppdatering på bloggportalen  hela dagen igår? Nåväl jag ska försöka på nytt idag men då vet ni att jag har kikat hos er men har bara inte kunnat kommentera något.
Hoppas att ni får en toppen dag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS