Vardag

Klockren citat!

 
 
Idag har jag packat hela dagen och därför har jag varit väldigt dålig på att blogga.
 
Nu har jag inte så mycket kvar att packa och därför tar jag en paus nu med att sitta vid datorn en stund. Eftersom det är jag som tar hand om inredningen och älskar att pynta med fina prylar så blir det bara mer och mer tomt här, men jag ska självklart ersätta med andra prylar som jag inte vill ha längre. 
 
När jag gick igenom magneterna som sitter på kylen så hittade jag denna citat som ni ser på bilden. Haha jag tycker att den är så klockren och självklart ska den följa med till mitt nya hem :-D.  
 
Ikväll ska jag och ungarna ha lördagsmys och deras far ska ut med några polare som vanligt. Jag känner att jag fortfarande inte är redo att gå ut på krogen än och det komme nog dröja ett tag till innan jag vill gå ut med vänner. Vem vet? Det kanske blir utgång om några veckor då jag fyller år? Just nu har jag inga planer inför min födelsedag men en tårta måste det bara bli :-D. Helst skulle jag vilja ha en tårta som föreställer en Chanelväska men det har jag inte råd med just nu så jag får se hur det blir. Jag vill även ha rosa champange och snygga ballonger men det skulle också kosta en hel del. 
Äsch det viktigaste är ändå trevligt sällskap så det får bli som det blir.
 
Nu ska jag återgå till flyttkartongerna men vi ses lite senare mina godingar!
 
/PUSS