Vardag

Kastanjer i fulla lass!

Den här helgen har jag verkligen prioterat bort bloggen eftersom jag har haft barnen hos mig men nu är jag tillbaka!
 
 
Idag har vi varit ute och plockat kastanjer och det blev en hel del i påsen. 
 
 
Jag passade på att ta en höstbild bland alla löv. 
 
 
 
Vi fick även besök av en söt nyfiken kisse. 
 
 
 
Som var väldigt kelig. 
 
Nu har jag satt på två stycken maskiner i tvättstugan och har även damsugit hela lägenheten. Därför unnar jag mig med en liten paus här. Ungarnas far kommer snart för att hämta barnen då det är hans barnvecka från och med idag. 
 
Tidigare idag klickade jag hem några posters och i veckan ska jag förbi åhlens för att köpa några ramar i olika storlekar. Åh det kommer att bli så fint och jag längtar redan tills allt är på plats. Jag har även gjort fler ändringar hemma som jag återkommer med bilder på. 
 
Nu ska jag passa på att umgås med barnen innan deras far kommer men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS