En supergod äggröra!

 
God kväll på er!
 
Idag har jag varit så sjukt sugen på äggröra med tillbehör hela dagen så när jag kom hem efter jobbet fick det bli kvällens middag för min del. Den här veckan när jag inte har barnen så kan jag passa på att äta sådant som de inte gillar men som jag älskar. 
 
 
 
 
Denna äggröra blev sjukt god och känner man mig rätt så kommer jag vara lika sugen på det imorgon när jag kommer hem från träningen. 
 
Jag vispade ihop tre ägg med lite mjölk, salt och vitpeppar. 
Jag stekte en halv gul hackad lök där jag hällde i äggsmeten efter att löken hade fått en gyllenbrun färg. Samtidigt hällde jag i tomater som jag hade skärt i små bitar. Bacon stekte jag i en annan stekpanna samtidigt som äggröran. När äggröran var nästan klar hällde jag i chilipulver då det fick stekas i någon minut innan jag hällde i all bacon. 
 
Supergott!
 
/PUSS
 
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Färsk pasta vänd i slotts-tomatpuré (japps min syndiga über snabbmat där, shhh hemlis *S*) med stekt ägg till… jessis vad syndigt gott det är, TACK att ägg finns alltså <3 Minns att jag åt det i många år, äggröra till frulle *lol* när jag var liten efter vi kom hem från semestern i Thailand, där är det vanligt med stekt ris och ägg/fried rice =)… gott äre men fasiken inte till frulle längre, hahaha!

  2. Nej asså har man inget vettigt att skriva som kommentar, eller nå snällt och bara måste vara anonym och inte vågar stå för vad man tycker kan man bara hålla sin fula trut 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan