Inspiration, Personlig, Tips, Vardag

Sötaste jultvålen

“Inlägget innehåller annonslänkar”

 

Jag har klickat hem väldens sötaste jultvål! Det är iallafall vad jag tycker och förpackningen föreställer en söt pepparkaksgubbe.

 

 

När tvålen tar slut så kommer jag att behålla förpackningen till nästa år. Kan då antingen hälla i en annan tvål eller diskmedel och ha den i köket. Perfekt när man kan återanvända saker och den här tvålen var inte ens dyr.

Ni hittar tvålen här <— om ni också är intresserade av att köpa den. Det finns även andra jul-förpackningar att välja emellan beroende på vad man gillar.

 

 

Har även köpt hem godis och snacks inför julen. På Lidl kostade valfri chokladask 50 kronor styck och jag valde en Paradis som är barnens favorit. Chokladtomtarna har chokladlinser inuti och var billiga. Detsamma med all snacks men nu ska jag avvakta med mer tills dom kommer.

 

 

I år har jag verkligen handlat smart inför julen. Ena veckan var det billigt med julskinka och andra veckan med prinskorvar, sill och köttbullar. Frysen är nu full men potatis och andra tillbehör får vi köpa tillsammans eftersom jag inte vet helt hundra om vad dom vill ha. Det brukar alltid variera från jul till jul. Ska kolla igenom nästa veckas erbjudanden och då kanske jag kan slå till på mer fynd.

 

 

//PUSS