Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nyckeln till friheten

Hej på er mina gullisar!

Bloggen har ekat tomt nu under några dagar. Har haft fullt upp med flytten och det har varit sjukt tufft. Jag flyttade alltså i fredags och håller på att packa upp för fullt i nya lägenheten. Alltså känslan när jag hämtade nycklarna var helt underbar. Det var nyckeln till friheten.

 

 

Här ser ni en bild från mitt nya vardagsrum. Älskar dessa stora fönster.

 

 

 

Men kolla här då!

På onsdag ska jag till hyresvärdens kontor för att välja ut nya tapeter. Ja ni ser på bilden vilka fula tapeter det är haha. Den där dörren har jag även tagit bort för den är bara urvägen.

 

 

Idag kom barnen till mig och nu ska vi fortsätta med allt vi har att göra. Återkommer med mera information så snart som möjligt och även fler bilder från nya lägenheten.

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

  1. Vad roligt att du har fått flytta in, förstår känslan när du hämtade ut nycklarna. Så fina vardagsrumsfönster. Försökte skriva en kommentar i ditt förra inlägg men det gick inte. Kram.

  2. Kan tänka mig att det verkligen varit full rulle för din del och det är helt okej! Så himla kul att vara så på g med allt, ska bli spännande att få se lite fler resultat! 😀 KRAM

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan